لقب شریف «آقا»زادگی که برازنده شهید حججیهاست را از وجود نحس نامردزادگان بگیرید
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با صدور بیانیهای خطاب به منتخبان مجلس یازدهم، به ارائه چهار مطالبه از آنان پرداخت.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
امام علی (ع): «و انّ عملک ليس لک بطعمه و لكنه فی عنقک امانه»
« و همانا مسئوليتی كه برعهده توست وسيله آب و نان نبوده و بلكه امانتی در گردن تو است »( نهج البلاغه , نامه پنجم)
بهمناسبت آستانه ورود شما نمایندگان منتخب مردم تهران و دیگر استانها در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ضمن تبریک موفقیت تصدی یکی از مهمترین جایگاههای خدمت به مردم شریف ایران؛ بر آن شدیم تا کلماتی در جهت هشدار، یادآوری، توصیه و درخواستهای کلی خطاب به شما خدمتگزاران مردم بیان کنیم.
برخلاف عده اندکی از مسئولان در ادوار انتخابات مختلف که بیان وعدهها، اهداف و برنامههایشان تنها منوط به قبل از انتخابات میشود و پس از آن به فراموشی میسپارند؛ برخی از شما نمایندگان، مردم را پس از منتخب شدنتان بیش از پیش( از طریق مصاحبهها و فضای مجازی) از ایدهها و تفکرات، نظرات، برنامهها، هماندیشیها و نشستها با گروهها، اندیشکدهها و تشکلهای مختلف قبل از شروع رسمی کارتان در مجلس، آگاه ساختید که نشان از دغدغهمندی و آمادگی معرفتی و علمی برای آینده ای بهتر است انشاءالله و نیز مایهی امیدواریِ ما.
لکن برای عدم گریبانگیر شدن به آفتهای مشهود در گذشته برخی سیاستمداران که با وجود مجاهدتهای خالصانه خود در اوایل انقلاب، تحت تأثیر تجملات و دنیاپرستی ها و غرب قرار گرفتند و گذشته پربار خود را تباه کردند(البته بگذریم از کسانی که از همان ابتدا نگاهشان به زرق و برق دنیا و غرب بود)؛ خواهشمندیم به نکات ذیل که منبعث از فرمایشهای امام راحل و مقام معظم رهبری(حفظه الله) است علیرغم آگاهی خودتان تأمل بیشتر داشته باشید.
1) ساده زیستی را سرلوحه کارتان قرار دهید
چرا که شما بدون کمک مردم موفق نخواهید شد و همراهی مردم را زمانی خواهید داشت که شما را از خودشان بدانند که لازمه آن رعایت سادهزیستی و همچنین شفافیت عملکرد شما است و از طرفی اگر این فرصت خدمتگزاری برای شما تبدیل به تهدید شود و نفس خود را در رفاه دنیا غرق کنید دیگر نمیتوانید به درد کشور بپردازید. در نتیجه این مهم، هم از جنبه اجتماعی و مردمی و هم از جنبه شخصی به شما برای برداشتن قدم در تحقق آرمان های انقلاب کمک خواهد کرد.
«... آن كسي است كه درد كشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم يگانه و صميمی باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافيگری خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافيگری و تجمل پرستی است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافيگری باشد، مردم را به سمت اشرافيگری و به سمت اشراف سوق خواهد داد»
(بيانات مقام معظم رهبری در جمع مردم استان كردستان 22/2/1388 )
2) همواره نگاه امام زمان (عج) و نیز شهدایی که برای دفاع از مظلومان و اقتدار ایران و اسلام از جان خود گذشتند را ناظر بر خود بدانید
رأیها، نظرات، طرحها، تصمیمات و لایحههای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، دینی، سیاسی و... را ابتدا از فیلتر آیات قرآن و سیرهی امیرالمومنین(ع) و آموزههای همهجانبه ایشان در نهج البلاغه، رد کنید چرا که در برابر تمام مردم مسئول هستید و هر رأی و نظر شما زندگی آنان را قطعاً تحت تأثیر قرار خواهد داد.
همانا خداوند میفرماید لَیَحْمِلُنَّ أَثْقَالَهُمْ وَأَثْقَالًا مَّعَ أَثْقَالِهِمْ وَلَیُسْئَلُنَّ یَوْمَ الْقِیَامَةِ عَمَّا کَانُواْ یَفْتَرُونَ
بىشک آنان هم بار (خطاى) خودشان و (هم) بارهاى دیگر را با بار خود بر دوش خواهند کشید، و مسلماً در روز قیامت از آنچه به دروغ مى بافتند بازخواست خواهند شد.(عنکبوت آیه ۱۳)
3) سفارشها و توصیههای مقام معظم رهبری (حفظه الله ) را در رأس امور و فعالیتهای خود قرار دهید و بار دیگر توصیههای یازده گانه امام خمینی به نمایندگان نخستین دوره مجلس شورای اسلامی را بررسی کنید و با شرایط زمان حال تطبیق دهید.
4) برای نالایقان پارتیبازی نکنید و لقب شریف «آقا»زادگی که برازنده شهید حججیها و جهاد مغنیههاست را از وجود نحس نامردزادگان بگیرید و نگذارید بیش از این جولان دهند. در عوض به گروههای مختلف و جوانان لایق، مؤمن، جهادی و انقلابی میدان دهید و در امور مختلف از نظرات و کمک آنان استفاده کنید و بگذارید آقازادهی واقعی بودنِ خود را اثبات کنند و نیز رسیدگی و پاسخ به مطالبهگریهای منصفانه که حقیقتاً ریشه در مشکلات و مسائل اقشار مختلف مردم در جامعه است را بخشی از واجبات مسئولیت خود قرار دهید. با آرزوی موفقیت شما برای گام برداشتن در تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و ساخت تمدن نوین اسلامی برای ظهور ولیعصر(عج).
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/